Vastaanota Jeesus Kristus sydämeesi.

Tule uskoon

Tule uskoon

Oletko hyvä ihminen?

Moni saattaa ajatella että on ihan hyvä ihminen, koska ei ole elämänsä aikana tehnyt mitään vakavampaa rikosta, kuten käynyt vankilassa tai käyttänyt huumeita tai muuta vastaavaa ja sen takia olisi Jumalalle kelvollinen ja kuoleman jälkeen pääsisi automaattisesti taivaaseen.

Jumalan Sana, Raamattu, sanoo kuitenkin toisin. Jumala on antanut 10 käskyä ja jos on rikkonut kerrankin elämässään yhdenkin niistä käskyistä ei ole enää Jumalalle kelvollinen, sillä Jumala on Pyhä ja vanhurskas ja vaatii ihmiseltä täydellisyyttä.

Jumala kuitenkin tietää, että kukaan ei voi täyttää asettamia lakikriteerejä ja sen takia Hän lähetti Poikansa Jeesuksen Kristuksen kuolemaan ristillä meidän syntien vuoksi ja Hän nousi kuolleista kolmantena päivänä, voittaen kuoleman.

Siksi ihminen voi pelastua vain Jeesuksen kautta, uskon kautta, ihminen voi vastaanottaa kaikki syntinsä anteeksi Jeesuksen ristillä vuodatetussa veressä. Se on tarjolla kaikille, mutta kunkin ihmisen on tehtävä tietoinen päätös vastaanottaa Jeesus henkilökohtaisena Pelastajanaan ja Herranaan.

Anna Jeesukselle mahdollisuus ja pyydä pelastusrukouksen kautta kaikki syntisi anteeksi Jeesuksen nimessä niin pelastut.

Katso video

Ilosanoma

Jeesus haluaa auttaa sinua tänään ja haluaa antaa sinulle sellaisen sisäisen rauhan, jota ei saa mistään muualta. Ilosanoma on, että Jeesus kuoli syntiesi puolesta ristillä ja nousi kolmantena päivänä kuolleista - voittaen kuoleman. Jeesus lupaa iankaikkista elämää ja pääsyä taivaaseen jokaiselle syntiselle, joka tekee parannuksen ja uskoo Jeesuksen nimeen syntiensä sovituksena. Hylkää siis pahat tekosi ja syntinen vaelluksesi ja käänny Jumalan puoleen Jeesuksen nimessä niin Hän eheyttää ja parantaa sisäiset haavasi.Jotta ihminen voi tulla uskoon on tehtävä parannus. Ihmisen pitää luopua synnistä ja syntielämästä, jotta ihminen voi saada syntinsä anteeksi Jeesuksessa Kristuksessa ja Hänen täytetyssä ristin työssä.

"Tämä Jumalan vanhurskaus tulee uskosta Jeesukseen Kristukseen kaikille, jotka uskovat. Ei tässä ole mitään erottelua, sillä kaikki ovat tehneet syntiä ja ovat Jumalan kirkkautta vailla, mutta saavat lahjaksi vanhurskauden hänen armostaan sen lunastuksen kautta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa. Hänet Jumala on asettanut armoistuimeksi uskon kautta hänen vereensä --"
- Room. 3:22-25a)
"Ei tässä ole mitään eroa -- Hän on rikas antaja kaikille, jotka huutavat häntä avuksi. Sillä jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu."
- Room. 10:12-13

"Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä."
- Joh. 1:12

Pelastusrukous

Jos haluat tulla uskoon niin laita siis kädet ristiin ja lue ääneen alla oleva rukous koko sydämestäsi niin Jumala antaa sinulle välittömästi syntisi anteeksi:

"Rakas Taivaallinen Isä,

Haluan tunnustaa, että olen syntinen joka on rikkonut Sinua ja taivasta vastaan. Haluan kääntyä pois synnin tieltä, anna minulle kaikki minun syntisi anteeksi ja pese minut puhtaaksi Jeesuksen ristillä vuotaneessa veressä. Jeesus tule minun elämäni Herraksi, ota minut hallintavaltaasi. Uudestisynnytä minut Jumalan lapseksi ja anna Pyhä Henki minuun asumaan. Kiitos, että täytät minut Pyhällä Hengellä ja voimalla ja teet minusta todistajasi ja että saan elää pelkästään sinulle.

Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä. Aamen."

Jos luit yllä olevan sydämestäsi, niin onneksi olkoon olet saanut uudestisyntyä ylhäältä ja olet tullut Jumalan lapseksi. Lähde nyt seuraamaan Jeesusta, ala lukemaan Jumalan Sanaa Raamattua, ole yhteydessä Jumalaan rukoilemalla, liity seurakuntaan ja mene upotuskasteelle.

Teitkö uskon ratkaisun? Ole meihin yhteydessä:

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form
Jeesus kävelemässä rannalla