V I H D I N   V A P A A S E U R A K U N T A

Henkilöprofiili

Miska Nyman

045 237 5281

miskasatu@gmail.com

Tietoa minusta

Tervehdys! Olen kuulunut Vihdin vapaaseurakunnan vanhimmistoon reilun vuoden. Vaikka olenkin kiireinen perheeni ja päivätyöni vuoksi ja vastuu tehtävästi vanhemmistossa tuntuu usein raskaalta, niin olen silti rakastanut jokaista hetkeä. Uusien asioiden oppiminen ja sopivat haasteet pitävät mieleni nuorena.

Olen ammatiltani mielenterveys- ja päihdetyöntekijä. Olen opiskellut myös erilaisia terapeuttisiin menetelmiin perustuvia kuntoutusmenetelmiä, joista vimeisimpänä dialektista käyttäytymisterapiaa.

Olen työskennellyt Suomen Romanifoorumilla jo viisi vuotta, joista ensimmäiset vuodet mielenterveys- ja päihdetön vastaavana. Tällä hetkellä työskentelen rikosseuraamuslaitoksen ja Romanifoorumin yhteisessä D7 hankkeessa väkivalta- ja rikostyön koordinaattorina.

Minulla itselläni on päihde- ja rikos taustaa ja olenkin elämässäni kokenut syvintä pimeää sekä kirkkainta valoa. Olen kiitollinen ja nöyrä uudesta elämästäni ja armosta, jonka olen osakseni saanut.

Olen ollut naimisissa 27 vuotta ja edelleen näyttää ihan hyvältä sillä saralla. Yksi suurimmista tukipilareistani elämässäni onkin ollut vaimoni Satu. Minulla on myös 5 vuotias iltatähti Alicia, joka pitää minut kiireisenä päivästä toiseen.

Tärkeimmät arvoni:

1. Jumala ja Jeesuksen seuraaminen.
2. Perhe.
3. Rehellisyys ja avoimuus.
4. Lojaalisuus ystäviäni ja tyonantajaani kohtaan. (Jeesus ja romanifoorumi)
5. Armollisuus itseä ja muita kohtaan.

Viimeisimmät kirjoitukset

Saarnat

Ei kirjoituksia.